miért válassza pihenéséhez a szellő szállót?

Gyönyörű, békés kis erdélyi szállásunk a hatalmas kert, a csodálatos környezet és a finom ízek mellett azért igazán különleges, mert mi tényleg mindent megteszünk azért, hogy Ön és családja, barátai, munkatársai új emberként, energiával és élményekkel feltöltődve térjenek tőlünk vissza a mindennapokba. A kirándulni vágyóknak könnyen elérhető a közeli Szellő tető, és a Pogány havas. Tudjon meg rólunk többet és foglalja le utazását!

Autentikus erdélyi Hangulat

Igazi székely stílusú szállás, finom ételekkel és végtelen vendégszeretettel

Párok Szellő Szálló

Pároknak

Ha romantikus programokat keres egy pár, akkor a Szellő Szálló és környékénél jobbat nem is találhatna. Elsőként ajánljuk a sétákat és a romantikus pikniket a patak partján, ahol a helyi sajtkülönlegességekkel és borokkal fokozhatják a hangulatot. A környéken található termálvizes medencékben pedig elengedhetik a stresszt és élvezhetik a gyógyhatásokat. Ajánljuk továbbá a vacsorát a szálláson, ahol megkóstolhatják a hagyományos székely konyha finomságait. Az este lezárása, ajánljuk egy közös esti tábortűzt a hegyekben, ahol élvezhetik a csillagos égboltot és a tábortűz melletti beszélgetéseket.

Családoknak

A gyönyörű környezet, a friss levegő, a bújócskára, fogócskára és labdázásra is ideális kert mind-mind életre szóló élményt fognak jelenteni a kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Közös kerékpártúrák a falu körül, ahol megcsodálhatják a hegyeket, völgyeket és tavakat, valamint számos túraútvonalat találhat a hegyekben. A városnéző családoknak egy látogatást Csíkszereda városközpontjában, ahol a rengeteg kulturális intézmény mellett, jut hely játszóházaknak, játszótereknek.

Baráti társaságoknak

A Szellő Szállóban és környékén a baráti társaságok számos izgalmas programot csinálhatnak, mint például quadozás a hegyekben, ami egy nagyszerű lehetőség a kalandokra. Túrázás, hegymászás, téli sportok, mint a síelés és a snowboardozás, vízitúra, vadászat (engedéllyel), fürdőzés termálfürdőkben, kulturális és történelmi látnivalók,, élményfürdők, bor és pálinka kostolók, gasztronómiai kalandok, hogy megismerjék a társaságok a helyi gasztronómiai ételeket és hagyományokat.

Cégeknek és rendezvényeknek

Nagy kerttel és konferenciateremmé alakítható helyiséggel rendelkező Szellő Szálló számos lehetőséget teremt a csapatépítő programokra. A csapatoknak lehetőségük van rendezni egy közös kreatív workshopot a konferencia szobában, vagy akár a kertben is, teambuilding programokat szervezni, vagy akár egy céges BBQ-t, ahol jóízűen ehetnek és ismerkedhetnek egymással. A Szellő Szálló korábban már bizonyított, nagyszerű helyszínként szolgált jóga tábornak és kulturális rendezvénynek is, kiemelve a Székelyföldi Varga Sándor Verstábort.

Húsz fő feletti csoportnál nem csak kedvezményt adunk, de fiatal, székely kollégánk egész idő alatt az Önök rendelkezésére fog állni: segít, kalauzol, előkészít programokat. Számíthatnak rá mindenben az Önök legnagyobb kényelmének érdekében.

Több épület szobái közül válogathatnak a vendégek

A Szellő Szálló 60 főt befogadni képes szobái három épületben helyezkednek el: a Szellő Házban, a több mint száz éves Aracs Házban és a Csomor Házban.

Szobák

Három épületből álló csíkcsomortáni szállásunk körülbelül 60 fő befogadására alkalmas. A szobák kettő, három vagy négy fősek, igényes zuhanyzós fürdőszobákkal. Kényelmes ágyak, tiszta ágyneműk biztosítják a pihentető alvást. Nézze meg galériánkat!

Ellátás

Nincs is jobb annál, mint mikor egy nagy kirándulás előtt bőséges svédasztalos reggeli fogad bennünket, tradicionális erdélyi ízekkel. Magára a kirándulásra is kapnak a vendégek útravaló szendvicset, este pedig kétfogásos vacsorával kínáljuk az éhes kalandorokat.

Programok

A környező falvak és tájegységek remek kirándulási lehetőséget (pl.: Szellő te, Pogány havas) nyújtanak az egész családnak. A legismertebb erdélyi látványosságok sincsenek egyébként messzebb másfél óra autóútnál. Aki pedig kicsit lustálkodni akar, annak gyönyörű kertünket ajánljuk.

Megtekintem a látnivalókat!

Gyakori kérdések

Információk, amik megkönnyíthetik a döntését

Személygépjárművel a legkönnyebb eljutni hozzánk, a parkolást biztosítjuk. Azért is ajánljuk még ezt a megoldást, mivel autóval másfél órán belül elérhetők a leghíresebb erdélyi látnivalók. Ha nagyobb csoporttal (pl. baráti társaság, céges csoportok) érkezne, akkor megoldás lehet a buszbérlés is, melynek szintén megoldott a parkolása szállónk területén. Busz szervezésében igény esetén segítséget nyújtunk.

Természetesen! A gyönyörű környezet, a friss levegő, a bújócskára, fogócskára és labdázásra is ideális kert mind-mind életre szóló élményt fognak jelenteni a kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Négyágyas szobáink pótágyazhatók a nagyobb családok számára, igény esetén etetőszéket is tudunk biztosítani a piciknek. 

Panziónkban készpénzes, bankkártyás és utalásos fizetésre is van lehetőség, amelyiknek Önnek a legkényelmesebb.

A szállás alapdíja magába foglalja a szobát, az ágyneműket (igény esetén törölközőket is), a parkolást, a kerthasználatot és (jó idő esetén) a falulátogatás megszervezését. Felár fizetendő a fűtésért, az étkezésért, az egy éjszakás foglalásért, a falulátogatás során szervezett programokért (pl. lovaglás).

Sajnos, SZÉP kártyás fizetési mód egyelőre nem lehetséges a Szellő Szállóban. 

Nem csak alkalmas, hanem egyenesen tökéletes! Nincs jobb összekovácsoló erő, mint egy túra a friss levegőn, gyönyörű környezetben. A hatalmas kert kiváló a csapatjátékok és kerti sütögetések számára. Húsz fő feletti csoportnál nem csak kedvezményt adunk, de fiatal, székely kollégánk egész idő alatt az Önök rendelkezésére fog állni: segít, kalauzol, előkészít. Számíthatnak rá mindenben az Önök legnagyobb kényelmének érdekében.

Egy kellemes szellő minden évszakban felfrissít, tisztítja az elmét, kapcsolatot teremt a természettel. Ezt az élményt is szeretnénk átadni vendégeinknek. Névválasztásnál  szerepet játszott a közeli Szellő tető, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik Csíkországra, és a medencét körülölelő hegyekre.

Foglalja le pihenését még MA!

+3630 9832753

minden nap 10:00 – 19:00

CÍM: Romania, Hargita, 537232, Csíkcsomortán, Faluköze utca

EMAIL: info@szelloszallo.fortishungarorum.hu

szellő tető
szellő tető
szellő tető