miért válassza pihenéséhez a szellő szállót?

Gyönyörű, békés kis erdélyi szállásunk a hatalmas kert, a csodálatos környezet és a finom ízek mellett azért igazán különleges, mert mi tényleg mindent megteszünk azért, hogy Ön és családja, barátai, munkatársai új emberként, energiával és élményekkel feltöltődve térjenek tőlünk vissza a mindennapokba. A kirándulni vágyóknak könnyen elérhető a közeli Szellő tető, és a Pogány havas. Tudjon meg rólunk többet és foglalja le utazását!

Autentikus erdélyi Hangulat

Igazi székely stílusú szállás, finom ételekkel és végtelen vendégszeretettel

Több épület szobái közül válogathatnak a vendégek

A Szellő Szálló 60 főt befogadni képes szobái három épületben helyezkednek el: a Szellő Házban, a több mint száz éves Aracs Házban és a Csomor Házban.

Szobák

Három épületből álló csíkcsomortáni szállásunk körülbelül 60 fő befogadására alkalmas. A szobák kettő, három vagy négy fősek, igényes zuhanyzós fürdőszobákkal. Kényelmes ágyak, tiszta ágyneműk biztosítják a pihentető alvást. Nézze meg galériánkat!

Ellátás

Nincs is jobb annál, mint mikor egy nagy kirándulás előtt bőséges svédasztalos reggeli fogad bennünket, tradicionális erdélyi ízekkel. Magára a kirándulásra is kapnak a vendégek útravaló szendvicset, este pedig kétfogásos vacsorával kínáljuk az éhes kalandorokat.

Programok

A környező falvak és tájegységek remek kirándulási lehetőséget (pl.: Szellő te, Pogány havas) nyújtanak az egész családnak. A legismertebb erdélyi látványosságok sincsenek egyébként messzebb másfél óra autóútnál. Aki pedig kicsit lustálkodni akar, annak gyönyörű kertünket ajánljuk.

Gyakori kérdések

Információk, amik megkönnyíthetik a döntését

Személygépjárművel a legkönnyebb eljutni hozzánk, a parkolást biztosítjuk. Azért is ajánljuk még ezt a megoldást, mivel autóval másfél órán belül elérhetők a leghíresebb erdélyi látnivalók. Ha nagyobb csoporttal (pl. baráti társaság, céges csoportok) érkezne, akkor megoldás lehet a buszbérlés is, melynek szintén megoldott a parkolása szállónk területén. Busz szervezésében igény esetén segítséget nyújtunk.

Természetesen! A gyönyörű környezet, a friss levegő, a bújócskára, fogócskára és labdázásra is ideális kert mind-mind életre szóló élményt fognak jelenteni a kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Négyágyas szobáink pótágyazhatók a nagyobb családok számára, igény esetén etetőszéket is tudunk biztosítani a piciknek. 

Panziónkban készpénzes, bankkártyás és utalásos fizetésre is van lehetőség, amelyiknek Önnek a legkényelmesebb.

A szállás alapdíja magába foglalja a szobát, az ágyneműket (igény esetén törölközőket is), a parkolást, a kerthasználatot és (jó idő esetén) a falulátogatás megszervezését. Felár fizetendő a fűtésért, az étkezésért, az egy éjszakás foglalásért, a falulátogatás során szervezett programokért (pl. lovaglás).

Sajnos, SZÉP kártyás fizetési mód egyelőre nem lehetséges a Szellő Szállóban. 

Nem csak alkalmas, hanem egyenesen tökéletes! Nincs jobb összekovácsoló erő, mint egy túra a friss levegőn, gyönyörű környezetben. A hatalmas kert kiváló a csapatjátékok és kerti sütögetések számára. Húsz fő feletti csoportnál nem csak kedvezményt adunk, de fiatal, székely kollégánk egész idő alatt az Önök rendelkezésére fog állni: segít, kalauzol, előkészít. Számíthatnak rá mindenben az Önök legnagyobb kényelmének érdekében.

Egy kellemes szellő minden évszakban felfrissít, tisztítja az elmét, kapcsolatot teremt a természettel. Ezt az élményt is szeretnénk átadni vendégeinknek. Névválasztásnál  szerepet játszott a közeli Szellő tető, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik Csíkországra, és a medencét körülölelő hegyekre.

Foglalja le pihenését még MA!

+3630 9832753

minden nap 10:00 – 19:00

CÍM: Romania, Hargita, 537232, Csíkcsomortán, Faluköze utca

EMAIL: info@szelloszallo.hu

szellő tető
szellő tető
szellő tető