Kérje személyre szabott ajánlatunkat nagyobb létszámú baráti társaság, céges rendezvények, stb. esetén. A csíkcsomortáni Szellő Szálló munkatársai segítenek Önnek ajánlásaikkal a programok szervezésében, az eligazodásban, mindenben amire az Önök kényelme érdekében szükség lehet.

Fiatal, székely kollégánk 20 fő feletti létszám esetén, egész idő alatt az Önök rendelkezésre áll, segít, kalauzol, útbaigazít, számíthatnak rá mindenben az Önök kényelmének érdekében.

Shape

Gyakori kérdések

Információk, amik megkönnyíthetik a döntését

Személygépjárművel a legkönnyebb eljutni Csíkcsomortánra, a parkolást biztosítjuk. Azért is ajánljuk még ezt a megoldást, mivel autóval másfél órán belül elérhetők a leghíresebb erdélyi látnivalók. Ha nagyobb csoporttal (pl. baráti társaság, céges csoportok) érkezne, akkor megoldás lehet a buszbérlés is, melynek szintén megoldott a parkolása szállónk területén. Busz szervezésében igény esetén segítséget nyújtunk.

Természetesen! A gyönyörű környezet, a friss levegő, a bújócskára, fogócskára és labdázásra is ideális kert mind-mind életre szóló élményt fognak jelenteni a kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Négyágyas szobáink pótágyazhatók a nagyobb családok számára, igény esetén etetőszéket is tudunk biztosítani a piciknek. 

Panziónkban készpénzes, bankkártyás és utalásos fizetésre is van lehetőség, amelyiknek Önnek a legkényelmesebb.

A szállás alapdíja magába foglalja a szobát, az ágyneműket (igény esetén törölközőket is), a parkolást, a kerthasználatot és (jó idő esetén) a falulátogatás megszervezését. Felár fizetendő a fűtésért, az étkezésért, az egy éjszakás foglalásért, a Csíkcsomortán szervezett programokért (pl. lovaglás).

Sajnos, SZÉP kártyás fizetési mód egyelőre nem lehetséges a Szellő Szállóban. 

Nem csak alkalmas, hanem egyenesen tökéletes! Nincs jobb összekovácsoló erő, mint egy túra a friss levegőn, gyönyörű környezetben. A hatalmas kert kiváló a csapatjátékok és kerti sütögetések számára. Húsz fő feletti csoportnál nem csak kedvezményt adunk, de fiatal, székely kollégánk egész idő alatt az Önök rendelkezésére fog állni: segít, kalauzol, előkészít. Számíthatnak rá mindenben az Önök legnagyobb kényelmének érdekében.

Foglalja le pihenését még MA!

+3630 9832753

minden nap 10:00 – 19:00

CÍM: Romania, Hargita, 537232, Csíkcsomortán, Faluköze utca

EMAIL: info@szelloszallo.fortishungarorum.hu

csíkcsomortán log cabin